Wie zijn wij

 

Kyda Interim is een organisatie die zich richt op de markt voor financieel interim management. De nadruk ligt op het oplossen van financieel administratieve problemen in de controlling omgeving van uw organisatie.

Mijn naam is André Oosterink, senior interim manager met een ruime ervaring als controller in productie-, handels- en logistieke bedrijven. Deze ervaring heb ik zowel binnen profit als non-profit organisaties opgedaan, en ook als bestuurder van een pensioenfonds. Daarnaast heb ik meerdere jaren ervaring als projectmanager.
Mijn voornaamste kenmerken zijn, een zelfstartende interimmer, met een no-nonsense benadering, gecombineerd met daadkracht, overtuiging en resultaatgerichtheid. Daarnaast kom ik snel tot de kern van een probleem. Op die manier wordt vanaf een vroeg stadium aan uw oplossing gewerkt.

Mijn kennis- en ervaringsgebieden zijn, mede door mijn jarenlange werkervaring op verschillende niveaus binnen organisaties, zeer breed en veelzijdig. Ik ben in het verleden voor meerdere organisaties als controller/manager eindverantwoordelijk geweest voor (een deel van) de financiële discipline. Als Management Team lid was dit in diverse rollen, waaronder die van Business Partner. Voor een meer uitgebreid overzicht zie de pagina “competenties”.

In de communicatie ben ik een prettige en open gesprekspartner voor collega’s, medewerkers en andere relaties. Dit kan met mensen op de werkvloer tot in directiekamers. Afhankelijk van de gewenste invulling kan dit zowel formeel als informeel zijn. De benadering zal primair vanuit de financiële discipline zijn, waar ik mijn visie helder en stevig zal neerzetten om zodoende resultaatgericht mijn doel te bereiken.